Kaip atpažinti, kad damutė šiek tiek girstelėjo?


Avinukė - tampa labai lengvai įkalbama visoms be išimties nesąmonėms! (lipam va čia va per tą tvorą, koks ten šuniukas? Ai,
nu garantuoju, kad biški didelėsnis jorkas, viskas čia bus geraaaaii, šokam viens du einam ir mes jau ten!)


Jautukė - nuo veido nedingsta šypsena, visiems kartoja, kokie jie gražūs! (kartais net nežiūrėdama į tą pusę, kur žarsto komplimentus)

Dvynukė - tampa seksualumo bomba ir flirtuoja į kairę, į dešinę (merkia akį net ant stalo stovinčiam apytuščiam buteliokui, o vėliau prisimerkus siunčia bučkį už kito staliuko sėdinčiam kavalieriui)!

Vėžiukė - išsitraukia savo pošlų bajeriukų užrašų knygutę ir tampa vakaro žvaigžde, nebepastebėdama, kad prie staliuko jau sėdi viena.

Liūtukė - nenuilstanti kritinėtoja ir kliuvinėtoja, kol galiausiai įkrenta į glėbį žaviam kavalieriui (ryte paaiškėja, kad girstelėjus regėjimas apgauna).

Mergelė - girstelėjimo neįmanoma nuslėpti.. Trys gatvės aplink girdi ir žino, kad damutė viršijo normą (žaaaaaaliooj stooteeelėėėjee, beržaai sėkmėėėsss man liiiinnkk… oi..)

Svarstyklė - pasitikėjimas savimi: lygis 1000 virš debesų. Įeis į prašmatniausią klubą avėdama paplūdimio šlepetes (dar prasives visą tuntą senų ir naujai prie klubelio susitiktų draugų).

Skorpionė - linksmumą ir juoką staigiai pakeičia raudos ir prastos meilės istorijos. Visi kavalieriai kiaulės, o anas dar ir ožių matyt giminėj turėjo.

Šaulė - šokių aikštelės pažiba - iš pradžių gerąja prasme, o vėliau grindys tampa per slidžios, o šokių partneriai per menko fizinio pasirengimo.

Ožiaragė - jokiu būdu neišsiduos, jog jau girtutėlė. Tačiau tik tol, kol garsiai nepirstelės tiesiai į muzikinę pauzę. Vėliau iš gėdos nualps 3 kartus ir draugų padedama iškeliaus namo.

Vandenė - staiga pasidaro baisiai įžeidi ir viską priima labai asmeniškai. Gali įsiterpti į nepažįstamų pokalbį: “Jūs čia apie mane šitaip?!”. Ryte labai visko gailisi.

Žuvytė - tampa labai santūri, nuolat taisosi nematomą karūną, kol galiausiai ir pati įtiki, kad tokią dėvi. Ryte visada baisiai savimi didžiuojasi neprisidarius gėdos.

Grįžti į pradinį

Related image
Atsiųsk damutėm savo damutišką istoriją!