Istorija konkursui: Per žingsnį nuo vedybų!

Pamačius tiek smagių ir dar daugiau ne itin malonių pasimatymų istorijų, sugalvojau pasidalinti ir aš vienu nutikimu ! 
Kaip ir daugumoje istorijų, pažintis prasidėjo internete.
Po trumpo, bet smagaus bendravimo susitarėme eiti į susitikimą, nors mano pašnekovas teigė, kad tai bus pasimatymas (mat pasimatymas visad pasibaigia bučiniu ! ).
Susitikę nukeliavome į parką pasivaikščioti.
Vis tik prasižiojo, supratau, kad šiuo pasivaikščiojimu viskas ir pasibaigs. Manasis "princas" iškart pasakė, kad viskas turi būti taip, kaip nori Jis. Rimtai?? Pradėjo šnekėt visokias nesąmones ir jau po 10 minučių pavargęs nuo vaikščiojimo pasiūlė pasėdėt. Mano mintyse jau kirbėjo mintis pro kur dingt, kad greičiau pasiekčiau namus, bet iš mandagumo sutikau prisėst, gal čia tik pradžia tokia nesmagi. Deja. Vos tik prisėdom, jis pradėjo pasakoti kaip svarbu sportuoti, sveikai maitintis, parodė savo dienos raciono nuotrauką telefone. Tebūnie. Atklausius moralą apie studijų svarbą ir koks mano gyvenimas bus neproduktyvus be diplomo kantrybė seko. Bet poto kai jis paleido kažkokį rusišką pop'są ir pasakė : " Jei klausai tokią muziką, iškart imu į žmonas" . Mano kantrybė trūko ir pasakius, kad jo žmona TIKRAI nebūsiu, nes tokios muzikos niekada nesu klausius ir girdėti nenoriu paprašiau parvežt namo, vaikinas liko nesupratęs. 
Dar bandė taisyt situaciją savo kalbomis, bet atsako taip ir nesulaukė. 
Vos tik pamačiau savo namus , paprašiau sustoti ir nė neatsisveikinus dingau. 
Taip ir užsibaigė mūsų susitikimas, kuris neužsibaigė bučiniu, tad pasimatymu to nė nedrįsčiau vadinti !

Istoriją atsiuntė damutė Monika

Primenam  - dalinamės įrašu arba spaudžiam patinka ant šios istorijos mūsų Facebook paskyroje ir tokiu būdu atiduodam savo balsą už šią istoriją!