(Ne)grybo formos lūpdažis





To negalima neaptarti. Jau kurį laiką esantis prekyboje, bet tik dabar ėmęs sparčiai populiarėti lūpdažis panašus į.... taip, taip panašus į tai į ką panašus. Penio formos, gan tikroviškai atrodantis daikčiukas suteikiantis spalvą tavo lūpoms. Ar verta tokį turėti rankinėje? Žinoma, jeigu tu mėgėja manipuliuoti ir pasukti situaciją sau naudinga linkme, na arba šiaip drąsi ir mėgstanti naujoves.
Šis lūpdažis gali veikti kaip trinantis atmintį dalykėlis iš filmo "Vyrai juodais drabužiais". jeigu kas nežino: https://www.youtube.com/watch?v=PnEWvBsRjBo. Žinoma, atmintį jis triną tik vyrams. Gali šnekėti ką nori, atrodyti kaip nori ir elgtis kaip nori ir, jeigu manai, kad reikalas akligatvyje - elegantiškai ištrauki iš rankinės rožinį (ar kitos spalvos) lūpdažėlį, pavedžioji juo per lūpytes, pačepsi, nusišypsai ir aplinkui esančių vyrų smegenys pradeda įrašinėti dienos įvykius nuo nulio. Įsivaizduojat kaip naudinga per pvz. egzaminus ar darant kokią prezentaciją?! Minusai? Tą patį padarius priešais prie laiptinės sėdinčias močiutes užsitarnausi neigiamą charakteristiką visam likusiam gyvenimui ir ta charakteristika bus išsakyta tau garsiai ir nedelsiant!
Šiaip jau lūpdažis parduodamas įvairių, visai, reikia pasakyti, ir dėvimų atspalvių. Šnekant rimtai viešajame transporte ar filharmonijoje lūpų juo gal ir neišdrįsi pasidažyti, bet kaip dovana mergvakariui ar šiaip geros draugės gimtadieniui visai ir tinka. Nusipirkti galima, kad ir čia: https://www.amazon.com/Loftus-Lips-Dick/dp/B00DERBR0S. Kaina, kaip už tokį smagų ir naudingą dalyką, tikrai proto ribose.

Taigi - būkim gražios ir drąsios!