Istorija konkursui: Miegančioji gražuolė ir meilė iš pirmo žvilgsnio!

Tadaaaam ir dalinamės damutės Viktorijos istorija, su fantastiškai laiminga pabaiga! Taigi..

Kalėdų antrają dieną, viename pažinčių portale, susipažinau su nuostabiu vyruku. Bendravome keletą mėnesių ir nusprendėme susitikti. Ir štai, susitarėm susitikt sekmadienį, kai grįšiu iš po atostogų. Grįžus namo buvo vėlus vakaras, susirašėm ir sutarėm laiką, kada ir kur susitinkam! Tą patį vėlų vakarą dalinausi kelionės įspūdžiais su mama ir drauge. Užsipliurpėm iki paryčių ir visai užmiršau apie pasimatymą.
Pabudus pasižiūriu į savo mobilų, o ten laaaaabai daug sms žinučių.. praleistų skambučių.. praleistas žadintuvo signalas ir tik tada pažiūrėjau, kiek valandų! Mes tarėmės susitikt apie vidurdienį, o aš pabudau gerokai po pietų! Nebežinojau, ką bepadaryti.. Mes gyvenome skirtinguose Anglijos miesteliuose, susisiekimas nekoks, o ypač sekmadieniais.. Jam jau nebuvo su kuo atvažiuoti.. Tad teko man sukt galvą, nes per mano kaltę viskas taip gavosi! Sumąsčiau įkalbinti savo draugus važiuoti pavakarieniauti į tą miestelį, kuriame jis gyveno! Ačiū Dievui, jie sutiko (teko paaiškinti situaciją).. Ir pagaliau Mes susitikom! Nuo tada ir esame kartu! Jau 5 metai! 2 metai kaip susituokę ir jau mėnuo, kaip turime nuostabią dukrytę! P. s. tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio! Myliu savo Vyrą beprotiškai!

Istoriją atsiuntė damutė Viktorija

Primenam  - dalinamės įrašu arba spaudžiam patinka ant šios istorijos mūsų Facebook paskyroje ir tokiu būdu atiduodam savo balsą už šią istoriją!